Grunnkurs i HMS (40t)

Kursbeskrivelse

Vi har gleden av å invitere eksisterende-, og potensielle nye kunder til Grunnkurs i helse-, miljø og sikkerhetsarbeid. Kurset går over to samlinger og foregår digitalt via Zoom.

Arbeidsgiver har ifølge arbeidsmiljølovens bestemmelser ansvar for at arbeidsmiljøet i virksomheten er fullt forsvarlig. Opplæring av verneombud, ledere, arbeidsgiver og ansatte er en viktig del av dette arbeidet slik at flest mulig får kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske helse-, miljø og sikkerhetsarbeidet.

Dette kurset dekker de krav som arbeidsmiljøloven setter til pliktig opplæring av verneombud.​ Kurset passer også for ledere og tillitsvalgte og andre med interesse for fagfeltet.

Det har vært god etterspørsel etter dette kurset blant våre medlemmer. Er dette noe som høres interessant ut for din bedrift? Meld deg på i kontaktskjemaet under.

Vi gleder oss til å se dere 18. oktober 20211!

Med forbehold om endringer i smittesituasjonen.

Kursleder: Aud Steiring
Praktisk kursleder: Tone Bruun Strand

Kort om kursleder Aud Steiring:
Aud har arbeidet med arbeidsmiljø i over 30 år. Ti av disse årene var i bedriftshelsetjeneste, deriblant som daglig leder. Hun har lang erfaring med undervisning, kartlegging og utvikling av gode arbeidsmiljø. Aud har også spisskompetanse på opplæring av sjøansatte.

Hun har faglig bakgrunn som sykepleier, med videreutdanning i strategi, ledelse og juss.

Dato:
18 oktober 2021
Samlinger:
To samlinger, 18.-20. oktober og 3.-4. november 2021
Sted:
Digitalt kurs via Zoom
Pris:
Kr. 4.750,00 for medlemsbedrifter og kr. 8.450,00 for ikke-medlemsbedrifter.
Kursleder:
Aud Steiring
Påmeldingsfrist:
4. oktober 2021